Oldalak

Bemutatkozás

A bemutatkozás megszokott oldaláról kezdve egy 18 éves egyetemista lány vagyok, aki néha túlzottan belemerül a könyvek csodálatos világába, a külvilágot egy kis (de általában hosszabb...) időre elfelejtve. Az olvasás szenvedélye mellett helyet kap mindennapjaimban a blogírás is, amely nélkül ma már nehezen tudnám elképzelni az életem. Egy büszke tacskótulajdonos vagyok, úgy gondolom, négylábú barátaink nélkül unalmas és szürke lenne az életünk.
De ezek mellett szeretek barkácsolni, kézzel és szeretettel készített ajándékokat adni családomnak, barátaimnak. Bár sajnos nem tudok annyi felfedezőútra járni a hétköznapokban, mint szeretnék, imádok utazni, új törzshelyeket, és a kíváncsi szemek elől elrejtett csodákat találni.
Az oldalamon főleg könyvkritkákat olvashattok történelmi, klasszikus, krimi-thriller és disztópia kategóriában, de néha szeretek kilépni a komfortzónámból és számomra idegen műfajokkal kísérletezni. Igyekszem kreatív, tematikus, vagy aktuális bejegyzéseket is készíteni (pl. élménybeszámolók, ünnepekhez kötődő olvasmányajánlók). Ha szeretnéd jobban megismerni a blog íróját, vagy az oldalam célját, stílusát, akkor ajánlom az alábbi posztokat, illetve személyes, anya-lánya blogunkat olvasgatásra:Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

h3.post-title, .comments h4 { text-align:center; text-transform:normal; })