Megnyitottuk a személyes, anya-lánya oldalunk kapuit + Nyereményjáték | Blogszülinapi bejegyzés #3 | 2018

július 21, 2018

www.kerekperecmegmondjuk.blogspot.com
Elérkeztünk a blogszülinapi bejegyzéssorozat utolsó, és egyben legizgalmasabb részéhez! Már nagyon vártam, hogy publikálhassam ezt a beharangozó posztot, ugyanis rengeteget dolgoztam egy titkos projekten az elmúlt pár hétben. Hölgyeim és Uraim, izgatottan mutatom be Önöknek az anya-lánya, személyes oldalunkat, a Kerek Perec blogot!
Körülbelül egy éve fogalmazódott meg bennünk a gondolat, hogy jó lenne egy olyan platformot létrehoznunk, amely mindenféle bejegyzéstípus megjelenítésére alkalmas. A Varázstinta blogon nem szívesen osztottam volna meg személyesebb hangvételű bejegyzéseket (pl. utazásainkról élménybeszámoló, gasztro-írások, véleménykifejtések), szerettem volna, ha ez megmarad egy igazi, könyvmolyoknak való kuckónak. ↓↓
Valahogy így jutottunk el a Kerek Perec ötletéhez, ráadásul annak örülök a legjobban, hogy nem egyedül kell majd írnom rá a posztokat, már az előbb is említettem, hogy Anya lesz az én társíróm. Ez egyrészt mindkettőnk felé egy nagy könnyebbség, hiszen a terheket megosztjuk egymással, másrészt pedig annyira össze van hangolva az életünk, hogy lehetetlenség lenne a velünk megtörtént izgalmakat szétválasztani egymástól. És valljuk be, sokkal izgalmasabb, hogy több perspektívából olvashatjátok majd a gondolatainkat egyes témákról, mintha csak egyoldalúan lenne minden megfogalmazva.
Ez természetesen nem azt jelenti, hogy a Varázstintára kevesebb energiát fogok fordítani. Bár nem lenne túl jó, ha az utóbbi időszakot emlegetném, hiszen alig jelentettem meg bejegyzéseket... Nem is tudjátok, hogy ezt mennyire sajnálom, de azt kell mondjam, egy olyan időszakot élek meg most, amely nem könnyű, energiám sem marad semmire, szinte még az olvasásra sem... De nagyon igyekszem azt a régi, lelkes és ötletekben gazdag énemet visszahozni!

A Kerek Perec blogon még találhattok bejegyzést, annyit elárulok, hogy a legelső írásaink Finnországgal lesznek kapcsolatosak, ugyanis idén oda megyünk nyaralni! Igyekszünk több oldaláról bemutatni az országot, legyen szó élménybeszámolókról, gasztro-túrákról, receptekről, vagy csak képes posztokról.

A személyes oldalunk elérhetőségei:
www.kerekperecmegmondjuk.blogspot.com
kerekperecmegmondjuk@gmail.com
instagram: kerekperec.blog
facebook csoport: Kerek Perec Blog

Izgatottan várom, hogyan fog alakulni a blogunk élete, remélem, hogy Ti is legalább annyi lelkesedéssel fogadjátok majd a bejegyzéseket, mint ahogyan mi fogjuk készíteni őket!


Figyelem! A játékban csak azok vehetnek részt, akik magyarországi címre kérnék majd a nyereményt, sajnos nincs lehetőségem külföldre postázni! Az eredményhirdetésre július 28.-án kerül sor, a „dobozban” találhatjátok majd meg a szerencsés nyertes nevét, vele pedig azon az email címen fogok kapcsolatba lépni, amit a dobozba is beírt.
Nyeremények: Tillie Cole: Ezer csók című regény, hozzá illő, könyvborítós-idézetes könyvjelző, könyves vászontáska, blogos kitűző


a Rafflecopter giveaway

You Might Also Like

6 megjegyzés

  1. Gratulálok! Olvasni foglak Titeket!

    VálaszTörlés
  2. Ez nagyon klassz :) mármint, hogy ilyen közel álltok egymáshoz, hogy még együtt is blogolnátok :D szóval bármiről írtok is majd, biztosan érdekes lesz, alapból is, meg persze anyud megint egy másik nézőpont, ráadásul egy másik korosztály. Sok sikert hozzá! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is nagyon szerencsésnek érzem magam emiatt, köszönjük szépen a biztatást és a kedves szavakat, hamarosan érkezünk a bejegyzésekkel! ((:

      Törlés
  3. Köszönöm szépen a lehetőséget! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is köszönöm a részvételt, sok sikert! (:

      Törlés

Legolvasottabb bejegyzések

A blog rendszeres olvasói

Facebook oldal