Ezeket a filmadaptációkat kell még év vége előtt sorra kerítenünk | Amikor a könyvmoly moziba megy... #3

november 17, 2018

Az idei év vége fantasztikus feldolgozásokat tartogat a könyvmolyok számára, elképesztő mennyiségű filmadaptációt láthatunk az utolsó két hónapban. Bár ez az időszak mindenkinek elég hektikus szokott lenni, néha-néha belefér egy kis hétvégi mozilátogatás lazításként. Ráadásul most a jó filmekből sem lesz hiány! Összegyűjtöttem a legjobban várt premiereket, minimum négyszer már biztosan jegyet fogok váltani... ↓↓


1. Legendás állatok és megfigyeléseik 2. - Grindelwald bűntettei
Két évet kellett várnunk a folytatásra, de most végre itt lesz a lehetőség, hogy újra belemerülhessünk a varázslók világába. Az első rész számomra egyáltalán nem okozott csalódást, és bár merész kijelenteni, de még jobban is tetszett a Harry Potter sorozat utolsó feldolgozásainál. Biztosan sorra kerítem majd, azért kicsit kettős érzések vannak bennem, félek, hogy nem üti meg az előző mércéjét, mindenesetre megpróbálok nyitottan hozzáállni. Premier dátuma: november 15.
✽✽✽


2. A diótörő és a négy birodalom
Szerintem karácsony előtt, vagy téli szünetben mindenki megnézi ezt az adaptációt, hiszen szervesen kapcsolódik legtöbbünk ünnepi hangulatához. Az előzetes lenyűgöző, abszolút hatalmába kerített, bár be kell látni, nem keveset változtattak az eredeti történeten. A tehetséges színészek mellett (Morgan Freeman, Keira Knightley, Helen Mirren, Mackenzie Foy és még sokan mások) a látványvilág felejthetetlen lesz, kicsit emlékeztet a hangulata az Alice Csodaországban című filmre. Premier dátuma: november 22.

✽✽✽


3. Grincs
Ha még hiányolnátok a karácsonyi/téli hangulatot, akkor ez a film garantáltan elővarázsolja majd. Mindannyiunk kedvenc klasszikusát, a Grincset dolgozták fel a kisebbeknek a Gru készítői, úgyhogy nem csoda, ha kicsit ismerősek lesznek a karakterábrázolások. Az eredetit természetesen semmi sem körözheti le, azért kíváncsian várom, biztos lesz bőven min nevetnünk, kikapcsol egy-két órára a nagy sürgés-forgás közepette. Premier dátuma: december 6.

✽✽✽


4. Mary Poppins visszatér
Szintén egy klasszikus és mindenki számára ismert alkotásról beszélhetünk, a Disney egyik legsikeresebb adaptációjának folytatását készítették el, az első rész után játszódik 25 évvel.. Mary Poppins szerepét a mostanában igen felkapott Emily Blunt színésznő kapta, kíváncsi vagyok az alakítására, az előzetes alapján egy különös és titokzatos atmoszférájú filmmel állunk szemben. Premier dátuma: december 19.

You Might Also Like

0 megjegyzés

Legolvasottabb bejegyzések

A blog rendszeres olvasói

Facebook oldal