Oldalak

2017. augusztus 7., hétfő

Blogszülinapi nyereményjáték - Eredményhirdetés | 2017

A blog két éves születésnapját egy nyereményjátékkal szerettem volna megünnepelni. Pár héttel ezelőtt meg is hirdettem az eseményt, amelyen két szerencsés ember nyerhetett egy-egy könyvet (Nerve - Idegpálya, Alkonyőrzők), négy darab könyvjelzőt (rajtuk az olvasáshoz kapcsolódó idézetekkel), és persze az elmaradhatatlan Varázstinta blogos kitűzőt. Mielőtt még bejelentem a nyertesek nevét, meg szeretném jegyezni, hogy a vártnál sokkal többen jelentkeztetek erre a játékra: kb. 211-en vettetek részt, ami elképesztően nagy szám szerintem, ez az eddigi legsikeresebb ilyen jellegű kezdeményezésem. Szóval hálás vagyok, hogy szimpatikusnak találtátok ezt az egész ünneplős bejegyzéssorozatot, és ennyien teljesítettétek a részvételhez szükséges feltételeket. Most pedig nem is húzom tovább a szót, lássuk is a nyerteseket:

1. Batu Bernadett - „Idegpálya csomag”
2. Lovász Laura - „Alkonyőrzők csomag”

A nyertesekkel természetesen felveszem emailben a kapcsolatot, ha három napon belül nem jeleznek vissza, akkor a könyvek és más apróságok új gazdára fognak találni. Akinek most nem volt szerencséje, az se keseredjen el, nem ez volt az idei év legutolsó nyereményjátéka könyvekért, könyvjelzőkért... Köszönöm szépen még egyszer a részvételeteket, hamarosan találkozunk nemcsak bejegyzések formájában, hanem egy újabb játék kerete között!

2 megjegyzés:

  1. E-mailben már megköszöntem, de itt is szeretném megköszönni még egyszer! Nagyon örülök neki, nagyon nagyon köszönöm! :) Alig várom, hogy olvashassam! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gratulálok itt is, remélem, hogy tetszeni fog a könyv, és persze az apróságok! (:

      Törlés

h3.post-title, .comments h4 { text-align:center; text-transform:normal; })