A 2017-es ősz legjobb filmadaptációi | Amikor a könyvmoly moziba megy… #2

szeptember 06, 2017

Bár a blogon legfőképpen könyvértékeléseket és könyvekkel kapcsolatos bejegyzéseket találtok, egy igazi molyhoz híven én is mindig kíváncsian lesem a moziújságok azon kínálatait, amelyek regények alapján készültek. Idén rengeteg jó újdonság fog a vásznakra kerülni, legnagyobb meglepetésemre pedig a legtöbbet kedvenc olvasmányaim alapján forgatták le. Ez a poszt nemcsak magamnak, hanem nektek is tájékoztatást fog nyújtani, az előzetesek mellé pedig írok egy-két sort, és persze a premier dátumát is mellékelem! Remélem, hogy sikerül nektek sok-sok jó ötletet adnom, idén ősszel a könyvmolyoknak mindenképp moziban a helyük! ↓↓

1. AZ


Imádom a Stephen King feldolgozásokat, ráadásul ez az egyik kedvenc történetem az írótól. Bár a könyvet még nem volt szerencsém elolvasni (nehezen és jó drága áron szerezhető be...), talán arra is sor kerül majd, ugyanis az Európa kiadó tervez egy utánnyomást a közeljövőben. A mozikban mindenképp ott lesz a helyem (remélhetőleg már most hétvégén), alig várom, hogy láthassam, ez az új feldolgozás hasonlítani fog-e a '90-ben készült két részes minisorozathoz. Premier dátuma: szeptember 7.
2. Goodbye Christopher Robin


Ez egy nagyon kedves (és sírós...) filmnek tűnik, ráadásul sokunk gyerekkori kedvencét, Micimackó keletkezésének történetét, és az író-fia kapcsolatot bontakoztatja ki számunkra. Sajnos eddig magyar megjelenésről nem hallottam, viszont külföldön már nagy erőkkel reklámozzák. Premier dátuma: október 13.
3. Gyilkosság az Orient expresszen


A négy felsorolt film közül emiatt vagyok a legizgatottabb! Nagyszerű és tapasztalt színészek vállalták el a szerepeket, úgyhogy a karakterek alakításában biztosan nem fognak kudarcot vallani. Szerintem ez Agatha Christie egyik legismertebb műve, úgyhogy a mozitermek sem fognak üresek lenni. Ráadásul már az előzetes is megvett magának kilóra, nagyon izgalmasnak tűnik! Premier dátuma: november 9.
4. Paddington 2.


Az első rész egyszerűen imádnivaló volt, szerintem nincs olyan ember, aki ne nevetne a filmen, illetve nem szeretne bele egyből ebbe az aranyos medvebocsba, Paddington-ba. Úgyhogy imádkozok, nehogy eltolják a megjelenést, mert már minél előbb szeretném látni a medve csínytevéseit és kalandjait! Premier dátuma: november 30.

You Might Also Like

0 megjegyzés

Legolvasottabb bejegyzések

A blog rendszeres olvasói

Facebook oldal