Az elmúlt év sikerei, mérföldkövei, statisztikája + Nyereményjáték | Blogszülinap #1 | 2019

július 20, 2019


A nyári időszak számomra mindig a legkedvesebb blogolás szempontjából, hiszen júliusban tartjuk az oldal létrehozásának évfordulóját, születésnapját. Ahogy telnek szépen, sorban az évek, egyre hihetetlenebb érzés abba belegondolni, hogy milyen régóta koptatom már soraimmal a billentyűzetet. Azokat a pillanatokat is nagyon szeretem, amikor lehetőségem nyílik arra, hogy hangosan kimondhassam: „egy könyves blog írója vagyok”. Ezek a felemelő érzések, szituációk természetesen nem jöhetnének akkor létre, ha feladtam volna az oldal vezetését, de legfőképpen akkor nem, ha Ti nem támogatnátok utamon. Rengeteg pozitív megerősítést kapok tőletek, ami mindig megerősíti az önbizalomhiányos énemet, ráadásul a Varázstinta nélkül nem lehetnének számomra igen kedves barátaim sem...
Egy kis nyereményjátékkal, és természetesen „ünnepi” bejegyzésekkel szeretném nektek megköszönni az elmúlt négy évet, remélem, hogy a jövőben is sok ilyen posztot írhatok! A játékot az oldal alján találhatjátok meg, de először szeretnék nektek bemutatni egy-két érdekesebb statisztikai adatot, illetve elmesélni a mérföldköveket, amelyek az elmúlt egy év alatt a bloggal és velem történtek. ↓↓

→ Tavaly júliusban Finnországban jártunk, amiről nemcsak élménybeszámolót olvashattok a személyes, anya-lánya blogon (Kerek Perec), hanem egy különleges bejegyzést is készítettem, amiben a könyves kalandjaimat meséltem el nektek.
→ Sajnos a szeptembertől kezdődő időszakban nem sikerült annyi olvasmányt sorra kerítenem, mint amennyit terveztem, viszont közzétettem több olyan írást is, amelyekkel garantáltan őszi hangulatba kerül az ember. Ilyenek voltak: Őszi könyvmegjelenésekre várva, Könyvajánló őszi életképekhez párosítva, Vegyük elő a kedvenc teásbögrénket és különleges teáinkat kihívás.
→ A 2018-as évet egy karácsonyi nyereményjátékkal zártam, és egy már megszokottnak számított évértékelővel.
→ Januárban közzétettem egy személyesebb bejegyzést is, amelyben erre az évre vonatkozó célkitűzéseimet gyűjtöttem össze. Szeretnék minél több olyan posztot a közeljövőben is megjelentetni, ami egy kicsit túlmutat a könyvek világán. Senki ne értsen félre, imádok recenziókat, könyvajánlókat írni, de azt is fontosnak tartom, hogy a blog mögött álló személyt is megismerjétek.
→ A Pagony könyvesboltot meglátogatva jutott eszembe az az ötlet, hogy egy bejegyzéssorozat formájában be szeretnék mutatni nektek minél több különleges könyvesboltot, amit Budapesten látogathattok meg. Eddig két ilyen poszt készült: az előbb említett Pagonyról, és a Massolitról is írtam.
→ A Valentin-nap szintén nem múlhat el anélkül, hogy ne tennék közzé valamilyen rendhagyó bejegyzést. Idén híres írók szerelmi életét vettem górcső alá.
→ Tavasszal már gőzerővel készültem az érettségi vizsgáimra, így a jelenlétemet minimálisra kellett csökkentenem a blogos és ahhoz tartozó felületeken. Viszont áprilisban egy hatalmas megtiszteltetésben volt részem: meghívtak Mezőberénybe a költészet napja alkalmából, hogy tartsak egy előadást a blogolásról, olvasásról és könyvek világáról.
→ Természetesen az év egyik legjobban várt eseménye, a Könyvfesztivál sem maradhatott el! Az élményeimről, beszerzésekről készítettem egy beszámolót.
→ Megkaptam az első „nem könyves” megkeresést: a PamutLabor csapata felkínált egy együttműködést.
Legolvasottabb bejegyzések (tavalyi blogszülinaptól számítva):

Összes oldalmegtekintés: 128.178
A blognak jelenleg 1584 követője van facebook-on.
Az oldalon a rendszeres olvasók száma: 325


Az olvashatóságért kattints a képre!
Olyan screenshot-okat, amelyekre büszke vagyok, sajnos csak januártól tudok megmutatni nektek, ezek nem kerültek át az új telefonomra. Az első kép bár nem a Varázstinta oldalamhoz tartozik, hanem a személyes blogomhoz (Kerek Perec), gondoltam megosztom veletek ezt az emléket. Ez volt az első olyan alkalom, amikor a Kerek Perec bejegyzését más is megosztotta, egy fantasztikus programról írtunk élménybeszámolót.
A második fotón egy számomra nagyon kedves vélemény olvasható a blogomról, ami Henna írt, az egyik hű és lelkes olvasóm, bloggertársam.
Balogh Boglárka könyvét, az Ezerarcú Földet több bejegyzésemben is említettem már, de mindig meglepetésként és hatalmas örömként ér, ha az írónő reagál ezekre a posztokra.
A legvégén pedig egy posztert láthattok a mezőberényi előadásomról, amelyet már feljebb is említettem nektek.

Ez a nyereményjáték mindent biztosít egy tökéletes délutánhoz: egy jó könyvet, elegendő könyvjelzőt, (és ami a hab a tortán) blogos kitűzőt. Ha szeretnétek részt venni a sorsolásban, akkor nincs más dolgotok, mint kitölteni a Rafflecopter„ dobozát”.

Feltételek, információk:
✤ A játék július 20-án kezdődik és július 27-én ér véget.
✤ A nyereményjátékban csak azok vehetnek részt, akik magyarországi címre kérnék a postázást.

You Might Also Like

2 megjegyzés

Legolvasottabb bejegyzések

A blog rendszeres olvasói

Facebook oldal